Volgende week mag ik je zien

Als het loopt zoals het lopen moet, dan mag ik je volgende week een uurtje zien. De eerste stappen op weg naar contactherstel zijn gezet. Je hebt zelf bij de hulpverlening aangegeven dat je mama weer wilt zien en ook het contact wil opbouwen. Supertrots ben ik op je dat je toch je mening hebt durven geven!

Hoe zal het eerste contact tussen ons gaan? In ieder geval mag ik niet alleen met je zijn. Je ‘zogenaamd’ veilige vader en iemand van de hulpverlening zal erbij zijn. Het blijft toch een beetje een raar idee dat ik jaren voor je gezorgd en geknuffeld heb maar dat ik nu ‘onveilig’ voor je ben. Dat het voor jou niet goed is om mij alleen te zien.

Zoals al eerder gezegd is degene die liegt en manipuleert ineens de veilige ouder en de ouder die geprobeerd heeft de boel binnen de perken te houden de onveilige ouder. Het rechtzetten van alle leugens en insinuaties heeft geen enkele zin, ik blijf hopen op wijsheid bij de hulpverlening.

Mama kijkt er naar uit om weer in je lieve ogen te mogen kijken. Het zal waarschijnlijk niet tot knuffelen komen, maar in mijn gedachten knuffel ik je vaak. Ik heb een foto van niet zo lang geleden waarbij je bij mij op schoot zit om je tranen te laten drogen. Ik hoop dat je bonusmoeder nu je tranen droogt en dat zij net zoveel liefde voor je voelt als ik.

We hebben heel veel in te halen samen, ik weet niet waar we moeten beginnen maar dat zal vast goed komen lieverd…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s