Onze klachten worden niet serieus genomen

Vandaag kregen we bericht op ons klachtengesprek. De instanties houden elkaar de handen boven het hoofd. De leugens en niet feiten blijven in het dossier staan en de gevraagde excuses worden niet gegeven. De grote conclusie is wel dat hun visie een andere is dan de onze.

Het blijft een vreemde gewaarwording dat als ik onze situatie aan een willekeurige derde uitleg diegene precies begrijpt hoe de vork in de steel zit. Een politieagente zei “dus uw ex is u aan het pesten door vals aangifte te doen, dat maken wij wel vaker mee de laatste tijd.”

Hoe kan het dan dat jeugdzorg, een instantie die er voor de kinderen moet zijn totaal niet begrijpt waar mijn emoties vandaan komen. Dat dit dus eigenlijk onder de noemer ex-partner geweld valt. Hoe kan het dat ze valse insinuaties als feiten in het dossier zetten ondertussen roepend “wij doen niet aan waarheidsvinding”. Ondanks dat zij niet aan waarheidsvinding doen worden er wel conclusies getrokken. En worden gewone ouders als wij buiten spel gezet.

Dit maakt zo boos dat wij er allebei soms niet van kunnen slapen. Ik wil gewoon moeder zijn voor mijn kind, zoals ik tot begin van dit jaar ook ben geweest. Nu vecht ik tegen instanties en mijn ex om mijn kindje in mijn armen te mogen houden.

Als alles achter de rug is dan zal ik in de openbaarheid treden en ons verdriet wereldkundig maken. Met mij zijn er zoveel ouders die door valse beschuldigingen geen papa of mama meer mogen zijn! Het is een regelrechte schande.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s