De waarheid doet niet terzake

Mijn ex liegt overduidelijk en op een wijze waardoor niemand er meer om heen kan. Valse beschuldigingen vliegen over tafel en over de mail.

Ik probeer zo rustig mogelijk te blijven en niet te tonen hoezeer dit me allemaal raakt. Het is bizar om mezelf te realiseren dat mijn ex het altijd vervelend vond dat ik binnen de lijntjes kleurde. Naar zijn smaak was ik te braaf.

Als ik nu alle strafrechtelijke beschuldigingen aan mijn adres hoor dan is het bijna lachwekkend. De mensen om mij heen staan met hun oren te klapperen.

Maar ondanks alle overduidelijke leugens doet jeugdzorg niets. Er is geen enkele dwang voor mijn ex om het contact tussen mij en mijn zoon te herstellen. Hij kan mijn kind bij me weghouden totdat de kinderbescherming of de rechter ingrijpt, als ze dat al gaan doen. 6 maanden nu alweer zonder onze zoon.,,,

Uitgeput raak ik van dit gevecht, van het niet reageren op insinuaties, op het er boven blijven staan. Tot nu heb ik niet het gevoel dat ik door iemand bij jeugdzorg geholpen word. Het blijft roepen in de woestijn om hulp en bidden op mijn knieën totdat er iemand ingrijpt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s